Home » Analyse en onderzoek » Agrochemicaliën » 5-batch-analyse en karakterisering

5-batch-analyse en karakterisering

Mérieux NutriSciences biedt u de helpende hand bij het ontwikkelen en valideren van kwantitatieve bepalingsmethoden en methoden voor het identificeren van actieve stoffen, toxicologisch relevante of andere onzuiverheden in zowel agrochemicaliën als biociden.

5-batch-analyse

De 5-batch analyse is een van de belangrijkste analyses voor het registreren van agrochemicaliën. Doel van deze analyse is om de actieve ingrediënten en onzuiverheden aan te tonen en te kwantificeren in vijf representatieve monsters van het product.

Mérieux NutriSciences heeft ervaring met het uitvoeren van 5-batch-analyses voor meer dan 100 verschillende actieve ingrediënten. Onze experts blijven zich continu bijscholen en de analysemogelijkheden verbeteren om gelijke tred te houden met de steeds veranderende regelgeving. Wij voeren elk jaar grote aantallen 5-batch-analyses uit in onze gespecialiseerde labs.

Screening analyse

Screening analyses worden uitgevoerd door het Mérieux NutriSciences lab in Shanghai en worden gebruikt om eventuele onzuiverheden in een actief ingrediënt of technisch product op te sporen voordat we een 5-batch-analyse starten.

Onze screening analyses geven een nauwkeurig beeld van de chemische samenstelling van een technisch product.

Verder ontwikkelen en valideren wij testmethodes voor:

  • Assays
  • Optische isomeren
  • Onzuiverheden
  • Afbraakproducten (inclusief versnelde afbraakstudies)

Wilt u weten hoe onze [Post_Title] dienst uw organisatie kan helpen?