The number of infections caused by Shigatoxin-producing Escherichia coli (STEC) has increased in recent years. The cause of this increase is unclear, as reported by the RIVM (National Institute [...]
Chicago, IL, October 18th 2021 – Mérieux NutriSciences, a prominent service provider to the food sector across the world, has adopted a new logo and brand identity highlighting the following [...]
We cannot ignore it: the coronavirus. The concern of all of us goes to the health of employees, customers and society. We continue to run 100% and we also understand that you are busy with the [...]
Mérieux Nutrisciences en SyncForce zijn een samenwerking aangegaan om de foodsector efficiënt productinformatiebeheer te bieden. Nu kunnen productinnovaties sneller worden gelanceerd en kosten [...]
De voedingsmiddelenindustrie is continue in ontwikkeling, kwaliteit leveren en voedselveiligheid zijn belangrijker dan ooit. Er is dan ook een groeiende behoefte aan goede QA-managers; mensen die [...]
In de risicoanalyse grondstoffen wordt het risico bepaald door de kans dat het optreedt en ernst daarvan. De risicoanalyse grondstoffen wordt onderbouwd met literatuur. Een andere belangrijke [...]
Through a collaboration between KTBA, FSSC Foundation, and Précon, an interpretation document was developed for ISO 22000:2018. This document is used worldwide for gaining a better understanding [...]