[Parent_link]< Terug naar[/Parent_link]
Microbiologisch onderzoek
Mérieux NutriSciences is koploper in microbiologisch onderzoek voor de voedingsindustrie. Onze microbiologen gebruiken hun uitgebreide kennis van de diverse voedselmatrices en de wettelijke eisen om uw producten te testen volgens de normen van de AFNOR, APHA, AOAC, EFSA, FDA, ISO, USDA.
Desgewenst testen wij ook volgens klantspecifieke normen.
Wij kunnen voor u veelvoorkomende indicatororganismen en voedselpathogenen isoleren en identificeren, maar ook monsters van grondstoffen en eindproducten analyseren om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te garanderen. Daarnaast kunnen we ook bacteriën identificeren of onderzoek doen naar voedselvergiftigingen. En we kunnen zelfs zorgen dat uw monsters, veilig en vertrouwd, opgehaald worden.
Onze gespecialiseerde laboratoria doen microbiologisch onderzoek in alle matrices, waaronder:
- vlees
- vis
- zuivel
- water
- dranken
- groenten en fruit
- granen en noten
- ingrediënten en additieven
- diervoeder
- eindproducten
- contactmaterialen levensmiddelen
Wij voeren ook diverse swabtesten uit als onderdeel van een omgevingsonderzoek, waarmee u de veiligheid en hygiëne van uw productieomgeving kunt garanderen.
Ons internationale netwerk van ISO-gecertificeerde laboratoria voldoet aan de strengste eisen zodat de integriteit van uw gegevens gewaarborgd is.