[Parent_link]< Terug naar[/Parent_link]
Ondersteuning bij productontwikkeling
Productontwikkeling is een onmisbaar element in de strategie van voedingsmiddelenproducenten.
Voeding kan verrijkt worden met vitaminen en mineralen, toegevoegde vezels of met vetzuren om een gunstig gezondheidseffect te sorteren. Voedingsmiddelen kunnen ook zo samengesteld worden dat ze geen cholesterol, minder zout, minder vet of geen allergenen bevatten.
Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten of het doorontwikkelen van bestaande producten om de consument beter te bedienen, onze experts staan klaar om u te ondersteunen in de cruciale fases van uw productontwikkelingstraject.
Mérieux NutriSciences heeft faciliteiten en ervaring op de volgende gebieden:
- marktonderzoek naar consumentenvoorkeuren
- de robuustheid van de uitgevoerde testen
- wettelijke regels en eisen
- screening van probiotische stammen
- beoordeling van prototype recepturen
- voedselveiligheid tijdens het ontwikkeltraject
- houdbaarheid van producten
- testen van proceslijnen
- kwaliteitsbewaking van industriële productie
- marktacceptatie
- klinisch bewijs ter onderbouwing van claims of registratie
- voorbereiden productie en verpakking van nieuwe producten