[Parent_link]< Terug naar[/Parent_link]

Veiligheids- en kwaliteitsprogramma

De consultants van Mérieux NutriSciences kunnen uw voedselveiligheidsprogramma’s vergelijken met erkende ‘best practices’ in de industrie om uw productrisico’s in te schatten.

Onze deskundigen valideren uw systemen zodat u zeker weet dat ze naar behoren werken. Samen met u kunnen we ook strategieën en programma’s ontwikkelen om uw voedselveiligheidssysteem naar een hoger plan te tillen. Wult u contact met onze consultants, neem dan contact op met KTBA.

Ons totale aanbod aan deskundige adviesdiensten omvat:

Sanitation Standard Operating Procedures (SSOPs)
We kunnen u helpen om uw schriftelijke standaardwerkvoorschriften voor reiniging en desinfectie (SSOP’s) en uw reinigingspraktijken op de werkvloer te verbeteren.

Good Manufacturing Practices (GMPs)
Met onze hulp kunt u kostbare GMP overtredingen, van werknemersgedrag tot onderhoud van apparatuur, voorkomen.

Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP)
De adviseurs van Mérieux NutriSciences staan bekend om hun HACCP-expertise. Zij voeren een risico-analyse uit, beoordelen uw programma, begeleiden programma-ontwikkeling en valideren uw bedrijfsplan.

Allergenenmanagement
Goed opgezet en uitgevoerd allergenenmanagement is cruciaal om kostbare recalls, veroorzaakt door foute etikettering of onbedoelde kruisbesmetting met allergene ingrediënten, te voorkomen. Wij kunnen elk onderdeel van uw allergenenmanagementprogramma van reinigingsprocedures tot het selecteren en goedkeuren van leveranciers doorlichten en zo mogelijk verbeteren.

Monitoringprogramma’s productieomgeving
Monitoring van de productieomgeving is een essentieel instrument om de effectiviteit van uw reinigings- en GMP protocollen te verifiëren. Met hun jarenlange praktijkervaring kunnen de adviseurs van Mérieux NutriSciences u helpen bij het opzetten, invoeren en verbeteren van een effectief monitoringprogramma voor de productieomgeving.

Kwaliteitsmanagement
Onze adviseurs bieden naar behoefte ondersteuning bij het opzetten, invoeren, doorlichten en verbeteren van uw kwaliteitsystemen. Zorg ervoor dat uw kwaliteitsystemen compatibel zijn met de huidige normen, waaronder ISO 9001, EN 45000 en Total Quality principes volgens alle internationale accrediteringsinstanties.

Food Defense
‘Food Defense’ programma’s zijn bedoeld om uw producten en uw productieomgeving te beschermen tegen moedwillig handelen door criminelen of terroristen. Recentelijk zijn in de IFC en BRC standaarden ook specifieke food defense verplichtingen opgenomen. Gebaseerd op onze internationale ervaring op dit gebied, geeft Mérieux NutriSciences advies over en trainingen in food defense.

Voedselfraude
Voedselfraude omvat het opzettelijk vervangen, toevoegen, knoeien met of foutief etiketteren van voedsel voor geldelijk gewin. De bestrijding van voedselfraude uit winstbejag is niet alleen noodzaak om uw eigen merkimago te beschermen, maar is zelfs verplicht volgens de meeste GFSI normen (IFS & BRC). Bij Mérieux NutriSciences kunt u terecht voor advies en training om uw fraudegevoelige plekken in kaart te brengen en de juiste tegenmaatregelen te treffen op basis van onze internationale praktijkervaring.

Wilt u weten hoe onze [Post_Title] dienst uw organisatie kan helpen?