Online solutions

Effectiever werken met slimme tools voor de kwaliteitsmanager

Online solutions

Effectiever werken met slimme tools voor de kwaliteitsmanager

In alle sectoren vindt digitalisering plaats. Papierwerk wordt vervangen door digitale systemen en informatie is nog sneller bereikbaar. Dit biedt veel voordelen en mogelijkheden, ook voor de levensmiddelenindustrie. Als slimme kwaliteitsmanager volgt u deze ontwikkeling op de voet en maakt u gebruik van nieuwste producten.

Efficiënter werken met QA Online

Met software voor en door kwaliteitsmanagers. Digitaal beheer van documenten en gevarenanalyses met realtime rapportages. Gebruik QA online, de deur naar het kwaliteitssysteem.

Slimme hulpmiddelen

KTBA merieux regulatory update

Altijd actuele wetgeving updates

Ben op de hoogte van wereldwijde wettelijke ontwikkelingen en voorkom herstelkosten. Gebruik Regulatory Update, altijd up-to-date.

Riskplaza

Voedselveiligheidsgevaren en voedselfrauderisico’s van ingrediënten identificeren

De basis van uw grondstofgevarenanalyse. In een eenvoudig ingrediënten overzicht snel de gevaren en risico’s identificeren. Gebruik Riskplaza, wetenschappelijk en betrouwbaar.

KTBA merieux safety hud

Voorkom fraude of voedselveiligheidsrisico’s

Actuele en complete informatie zodat u direct kunt handelen. Gebruik Safety HUD, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Ontdek uw voedselveilige wereld

KTBA Tools combineren

De kracht van alle tools gecombineerd

Afzonderlijk levert iedere tool een specifiek onderdeel in kwaliteitsmanagement. Gecombineerd staan de tools in haar kracht. Hiermee bent u goed voorbereidt op het onverwachte.

BLOGS