Trainingsprogramma’s

Trainingsprogramma’s

Trainingsprogramma’s

Werknemers zo goed opleiden dat ze met vertrouwen wetenschappelijk gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Dat is één van de beste manieren om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen.

Het behalen van uw veiligheids- en kwaliteitsdoelstellingen staat of valt met goed geïnformeerde en deskundige werknemers.

De experts van Mérieux NutriSciences ontwikkelen samen met u een opleidingstrategie. Onze bewezen effectieve tools bieden een combinatie van actuele wetenschappelijke informatie en wetgeving en interactieve trainingsmethodes.

Wij spelen soepel in op uw tijds- en budgeteisen met onze één- of meerdaagse voedselveiligheidscursussen en onze flexibele en efficiënte e-learning modules. De modules behandelen onder meer HACCP, management van voedselveiligheidssystemen, microbiologie, etikettering, houdbaarheid en sensorisch onderzoek. Ook bieden wij maatwerk trainingen aan, speciaal toegesneden op de behoeften van uw bedrijf.

Mérieux NutriSciences is een van de bekendste aanbieders van trainingen en opleidingen in de voedingsindustrie. Als geen ander begrijpen wij uw dringende problemen en snappen uw lange-termijn uitdagingen. Met onze brede ervaring in de branche geven wij onze diensten toegevoegde waarde. Op die manier delen wij de kennis en kunde die we in de loop der jaren opgebouwd hebben in ons werk voor toonaangevende bedrijven. Zo creëren wij betaalbare programma’s met veel impact.

Wilt u weten hoe onze [Post_Title] dienst uw organisatie kan helpen?