[Parent_link]< Terug naar[/Parent_link]

Clostridium botulinum testen

Voedselbotulisme is een ernstige vorm van voedselvergiftiging, veroorzaakt door consumptie van voedsel dat het sterke neurotoxine – geproduceerd tijdens de groei van de pathogene bacterie Clostridium botulinum bevat.

Mérieux NutriSciences is bevoegd om C. botulinum onderzoek op te zetten en uit te voeren om te testen hoe bestendig een productreceptuur is tegen deze schadelijke pathogeen.

Daarnaast kunnen wij met behulp van diverse processen onderzoek uitvoeren naar vermindering van C. botulinum en logreducties of D- en Z-waarden berekenen.

Onze deskundige medewerkers hebben uitgebreid ervaring opgedaan met C. botulinum testen in:

vacuümverpakte producten
MAP-verpakte (Modified Atmosphere Packed) voedingsmiddelen
koelverse producten
Mérieux NutriSciences is een van de weinige voedingslaboratoria in de V.S. die bevoegd zijn om te testen op C. botulinum en zijn toxinen.

Ook laten wij, in overeenstemming met (inter)nationale richtlijnen, getrainde laboranten met speciale apparatuur challenge testen uitvoeren in speciale ruimtes. Lees meer over onze Challenge testen.

Wilt u weten hoe onze [Post_Title] dienst uw organisatie kan helpen?