Contractonderzoek

Contractonderzoek

Contractonderzoek

Mérieux NutriSciences Food Science Center helpt u graag om de voedingsmiddelen en productieprocessen van morgen te creëren met onze praktijkkennis van vandaag.

Mérieux NutriSciences Food Science Center biedt de voedingsindustrie een breed scala aan innovatieve contractonderzoeksdiensten om de houdbaarheid, kwaliteit en veiligheid van producten te garanderen, van conceptfase tot in het schap.

In onze steeds complexere, wereldwijde logistieke ketens is gedegen wetenschappelijk onderzoek naar de veiligheid van producten en de effectiviteit van productieprocessen cruciaal voor fabrikanten. Wij ondersteunen u bij het beschermen van uw investeringen, het versterken van klantloyaliteit en het voldoen aan wet- en regelgeving. Met onze innovatieve oplossingen bereikt uw product of proces de markt sneller.

Naast onze contractonderzoeksdiensten bieden we u een compleet scala aan voedselveiligheids- en kwaliteitstesten, waaronder chemische voedingswaarde-analyses, testen op contaminanten en residuen van diergeneesmiddelen en voedselvirusdetectie .

Wilt u weten hoe onze [Post_Title] dienst uw organisatie kan helpen?