Audits en inspecties

Audits en inspecties

Audits en inspecties

De vinger leggen op problemen nog voor ze zich voordoen is van fundamenteel belang bij het zaken doen in de wereldvoedingsindustrie. Met ons uitgebreide scala aan specialistische diensten en onze auditors en inspecteurs heeft u een streepje voor op de concurrentie.

Over de hele wereld vertrouwen toonaangevende retailers, toeleveranciers, fabrikanten, distributeurs en cateringbedrijven op Mérieux NutriSciences voor voedselveiligheidsaudits en certificeringsinspecties.

Wij voeren audits uit in opdracht van derden om te verifiëren of uw fabriek voldoet aan de huidige regelgeving en best practices in de branche. Wij toetsen programma’s en observeren ter plekke. Voor onze audits, van onder andere HACCP, distributiecentra, voedselveiligheidsmanagement, verpakkingen en voedingsupplementen, maken we gebruik van een combinatie van voedsveiligheidsprincipes, regelgeving en best practices. Zo komen we tot een evenwichtig oordeel over uw programma.

Ter ondersteuning van uw initiatieven in de keten, kunnen we samen met uw bedrijfsteam de voedselveiligheid en kwaliteit evalueren om een maatwerkprogramma op te stellen dat uw wensen en specificaties precies weerspiegelt.

Beoordelingen worden uitgevoerd door speciaal getrainde, ervaren auditors met een brede kennis van de voedingsindustrie en een specifieke opleiding in uw sector.

Wilt u weten hoe onze [Post_Title] dienst uw organisatie kan helpen?