Home » Analyse en onderzoek » Voedselveiligheid en -kwaliteit

Voedselveiligheid en -kwaliteit

Mérieux NutriSciences werkt aan het verbeteren van de voedselveiligheid en –kwaliteit door eersteklas wetenschappelijk onderzoek en innovatie in elke schakel van de voedingsmiddelenketen.

Veiligheids- en kwaliteitsonderzoek staan centraal in onze expertise en maakt ons tot toonaangevende partner voor de wereldvoedselindustrie.

Wij bieden onze klanten een scala aan contractonderzoeksmogelijkheden, van het isoleren en identificeren van voedselpathogenen tot het garanderen van de stabiliteit en voedingswaarde van levensmiddelen, om de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen — van concept tot schap — te garanderen.

(Video) Onze oplossingen om voedselveiligheid en kwaliteit te waarborgen

De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen en invoeren van voedselveiligheidsprotocollen in overeenstemming met de geldende wetgeving (FSMA, EFSA, etc.)

Overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek. Standaard, of op maat gemaakt en aansluitend bij de specifieke behoeften van fabrikanten, verwerkers, cateraars en retailers.

Hoe wij klanten helpen om voedselveiligheid en kwaliteit te waarborgen

Wilt u weten hoe onze Voedselveiligheid en -kwaliteit dienst uw organisatie kan helpen?

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services