Academy

Praktische trainingen voor foodprofessionals

Academy

Praktische trainingen voor foodprofessionals

Bij Mérieux Nutrisciences Academy geloven we dat het delen van kennis mensen sterker maakt.

De kennis en ervaring die de specialisten van Mérieux Nutrisciences opdoen in de praktijk delen wij daarom met een ruim trainingsaanbod van Mérieux Nutrisciences Academy. Passend bij ieder niveau in de organisatie. Of het gaat om directie, management of productiemedewerkers. Altijd een trainingsvorm die bij de situatie past.

Hoe wij onze kennis delen

Kennis verbreden om kwaliteit te blijven garanderen

Met trainingen voor professionals in food over  o.a. auditing, gevarenanalyse, etiketteren en allergenen daagt een professionals zich uit zijn kennis te verbreden.

Trainingen over de verschillende kwaliteitsnormen en kwaliteitssystemen

De jaren lange kennis en ervaring die Mérieux Nutrisciences heeft met implementeren van de verschillende kwaliteitsnormen, delen wij in de trainingen over de Standards in Food.

Incompany en Maatwerk bied veel voordeel

De trainingen van Mérieux Nutrisciences Academy kunnen op basis van inschrijving worden gevolgd maar bij 3 of meer personen van een organisatie ook bij het bedrijf zelf.

HACCP Trainingsaanbod

Werken met HACCP is in een voedingsmiddelenbedrijf meer dan een gewoonte. Uit de risico-inventarisatie ga je op alle niveaus handelen: basis, verdieping en expert. Bewustzijn van het waarom staat op ieder niveau centraal. Daarnaast is verantwoordelijkheid erkennen van groot belang. In ons veelzijdige aanbod is er altijd een training die bewustzijn en verantwoordelijkheid op ieder niveau traint.

  • Aldo Rus
    Aldo Rus Product Manager trainingen en opleidingen

Approved Training Provider (ATP)

Aldo Rus, BRC Specialist en onafhankelijk training provider van BRC in Nederland en België.

brc-atp

De nieuwste generatie HACCP E-learning tools

Snel online HACCP trainen van personeel. Bespaar tijd met de perfecte oplossing voor de jaarlijkse HACCP-training: HACCP e-learning van Mérieux Nutrisciences Academy!